Ga naar main content
header-minibos.jpg

NIEUW: Het Voedselbos en Minibos van Onze Natuur – Maak je tuin groener en voedzamer!

Bij Onze Natuur zijn we enthousiast om twee nieuwe pakketten te introduceren die jouw tuin omtoveren tot een oase van biodiversiteit en natuurlijke schoonheid: het VoedselBos Pakket en het MiniBos Pakket! Of je nu droomt van een tuin vol fruit en bessen, of een compact bosje wilt aanleggen dat de natuur omarmt, wij hebben de perfecte oplossing.

Het Voedselbos Pakket – Oogst uit je eigen tuin

Met het Voedselbos Pakket creëer je jouw eigen eetbare paradijs. Het pakket bevat zorgvuldig geselecteerde fruit- en besdragende bomen en struiken zoals appelbomen, mispels en frambozenstruiken. Ze zijn ideaal voor het bevorderen van de biodiversiteit in je tuin en bieden jou het hele jaar door gezonde, natuurlijke oogst. Je hoeft geen expert te zijn – met ons handige stappenplan is succes gegarandeerd!

Nu Kopen

Het Minibos Pakket – Kleine ruimte, grote impact

Heb je minder ruimte maar wil je toch bijdragen aan een groenere wereld? Het Minibos Pakket is de perfecte oplossing voor kleinere tuinen. Dit pakket bevat 10 inheemse bomen en struiken die speciaal zijn samengesteld om de lokale biodiversiteit te ondersteunen. Met slechts 6 vierkante meter kun je al een volledig ecosysteem creëren dat vogels, vlinders en bijen aantrekt.

Nu Kopen

Waarom kiezen voor Onze Natuur?

  • Gemakkelijk en toegankelijk: Zowel het Voedselbos als het Minibos zijn ontworpen voor iedereen, van beginnende tuinier tot ervaren groenliefhebber. Met onze gedetailleerde stappenplannen wordt het aanplanten een fluitje van een cent.
  • Bijdragen aan biodiversiteit: Beide pakketten zijn samengesteld door ecologen en speciaal ontworpen om de biodiversiteit in jouw omgeving te bevorderen.
  • CO2-compensatie: Door het planten van een minibos of voedselbos draag je actief bij aan het compenseren van CO2 en help je mee aan een groenere planeet.

Bestel nu!

Het plantseizoen begint in november, dus wacht niet te lang! Bestel jouw Voedselbos of Minibos vandaag nog, en wij zorgen ervoor dat je pakket op tijd wordt geleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Maak van je tuin een bron van leven, smaak en biodiversiteit met Onze Natuur. Bestel nu en draag bij aan een gezonde toekomst voor mens en natuur!

Klik hier om jouw Voedselbos of Minibos te bestellen https://shop.onzenatuur.be.